Trein naar Londen

De trein naar Londen, alles wat je moet weten:

Retour vanaf 91 euro..

Vanaf 30 April 2020 is het mogelijk om rechtstreeks naar Londen te reizen met de Eurostar hogesnelheidstrein. De Eurostar rijdt dan namelijk 2 keer per dag van Nederland naar Londen. De totale reistijd van deze trein naar Londen is slechts 4 uur. De Eurostar trein vertrekt vanuit Amsterdam of Rotterdam en brengt u naar Station London St. Pancras, zonder ook maar over te stappen. Vanaf Rotterdam is de reistijd slechts 3,5 uur met de trein naar Londen.

De Eurostar hogesnelheidstrein rijdt door de Kanaaltunnel tussen Brussel en Londen, waardoor u rekening dient te houden met een check-in tijd. Vertrekt u van Amsterdam Centraal, dan kan u zich melden bij de Eurostar Departures Terminal op spoor 15b. Mocht u via Rotterdam reizen, dan kan u naar de Eurostar Departures terminal op spoor 2.

Het voordeel van de Eurostar trein naar Londen, is ook dat de tickets die u boekt, direct een zitplaats garantie zijn. U boekt namelijk een vaste stoel. Hoe eerder u ook boekt, hoe beter de prijs, waar veelal vroegboek kortingen actief zijn.

De Eurostar biedt verschillende zitclasses, zoals ‘Standard’, ‘Standard Premier’ and ‘Business Premier’. Het verschil in deze reisclasses, zijn voornamelijk de flexibiliteit die u heeft bij het ombouwen. De Standard klasse volstaat vaak, als je zeker bent van het moment van reizen.

Boek nu snel een treinticket naar Londen

Van: Station Amsterdam Centraal  – Naar: Station London St Pancras

Van: Station Rotterdam Centraal  – Naar: Station London St Pancras

eurostar-londonHet internationale karakter van Londen, vooral niet alleen op toeristisch, maar ook op zakelijk vlak zorgt er voor dat er door de jaren heen verschillende mogelijkheden in het leven zijn geroepen om een bezoek te brengen aan deze boeiende stad. Er zijn dan ook niet alleen meerdere veerdiensten beschikbaar, daarnaast is het ook mogelijk om naar de Engelse hoofdstad te vliegen en kan je er voor kiezen om de hogesnelheidstrein, de Eurostar te nemen. Bovendien heeft deze laatste optie door de jaren heen sterk aan populariteit gewonnen. Dit niet alleen omwille van het comfort waarop je kan rekenen, maar ook door de vele andere voordelen die een treinreis met zich meebrengt.

Met de trein naar Londen, eenvoudig en snel.

Op NS International kan je eenvoudig zien, hoe vaak de Eurostar trein vertrekt. Mocht de Eurostar trein vanuit Nederland niet rijden, kan je altijd nog de Intercity Direct naar Brussel pakken, van waar de Eurostar gegarandeerd zal rijden.

Tenslotte brengt het boeken van de trein naar Londen verschillende interessante voordelen met zich mee. In eerste instantie is het natuurlijk een fantastische ervaring om onder het kanaal te rijden, daarnaast pik je onderweg ook nog iets van de Engelse natuur mee. Bovendien moet het gezegd dat het boeken van een treinreis ook op vlak van het milieu een zeer interessant alternatief biedt voor een vervuilende vliegreis. In het bijzonder gezien de beperkte afstand is het boeken van een treinreis naar Londen dan ook zeker een aanrader.

Faciliteiten Eurostar Trein.. van alle comfort voorzien..

  Gratis Wifi aan boord

  Bar rijtuig (koffie, drankjes, eten)

  Gratis entertainment kanaal (films, documentaires, tv-programma’s)

Impressie van de Eurostar trein naar London

Voordelig met de trein naar Londen reizen. Goedkoper dan vliegen.

goedkoop-met-de-trein-londenOndanks het feit dat de onderlinge concurrentie tussen de verschillende luchtvaartmaatschappijen er door de jaren heen voor heeft gezorgd dat vliegen naar de Engelse hoofdstad een behoorlijk stuk voordeliger is geworden blijft de Eurostar op financieel vlak toch veruit de beste keuze. Bovendien maak je, je de trein naar Londen eigenlijk zo duur als je zelf wil. Tenslotte, de verschillende boekingsklassen aan boord zorgen er namelijk voor dat je jouw reis naar Londen precies op die manier kan ervaren zoals jij ze het liefste hebt!

Lees meer over de aankomst op Station London St. Pancras

station-londen-st-pancrasHet station London St Pancras is vooral het belangrijkste knooppunt voor de spoorwegen tussen de internationale Eurostar treinen en het binnenlandse treinverkeer in Engeland. Bovendien zal de trein vanuit Nederland hier ook aan komen. Daarnaast is vanaf London St Pancras is het volledige centrum uitstekend te bereiken. Dit onder meer door de aanwezigheid van het metrostation King’s Cross/St-Pancras welke net om de hoek is terug te vinden.

Meer over London St. Pancras