Vliegtickets naar Londen boeken, zo bespaar je geld!

Vliegtickets naar Londen boeken, zo bespaar je geld!
11 februari 2023 london
In Londen
goedkoop naar londen vliegen

London staat niet alleen bekend om de vele dingen die er te beleven valt, maar ook om het bruisend stadsleven, de rijke cultuur en geschiedenis, de leuke winkeltjes en de gezellige bevolking. Ga je binnenkort naar London en ben je op zoek naar goedkope vliegtickets, dan zijn er bepaalde zaken waar je rekening mee kunt houden om de kosten van de tickets zo laag mogelijk te houden. Je vindt hieronder een aantal praktische bespaartips waarmee je geld kunt besparen als je vliegtickets naar London wilt boeken. Onthoud goed dat de Trein naar Londen een goed alternatief is voor het vliegtuig en soms veel goedkoper!

Wat kosten vliegtickets naar London?

Wil je vliegtickets boeken naar London, dan variëren de prijzen afhankelijk van wanneer je gaat reizen vanwege hoog- en laagseizoen, met welk vliegtuigmaatschappij je reist, wat voor soort ticket je koopt en wanneer je je vliegticket boekt. Voor een retourtje betaal je ergens tussen de € 20 en € 140 per persoon. Dit betekent dus dat de ticketprijzen enorm variëren onderling, wat het slim maakt om de tickets zo goedkoop mogelijk te scoren door te besparen.

Bespaartip 1: Vergelijken, vergelijken, vergelijken

We zeggen het niet vaak genoeg: hoe meer je vergelijkt, des te goedkoper je uit bent. Vliegtickets naar London zijn namelijk beschikbaar in meerdere prijsklassen, waarbij de kosten vaak variëren afhankelijk van welk vliegtuigmaatschappij je kiest en wat voor soort tickets je boekt. Start door de prijzen van vliegtickets bij meerdere maatschappijen te vergelijken met elkaar zodat je na kunt gaan waar je de goedkoopste vliegtickets naar London kunt boeken op dat moment. Door te vergelijken kan je volgens onderzoek gemiddeld 20% op de kosten besparen.

Bespaartip 2: Boek van tevoren

Door je vliegtickets naar London een tijdje van tevoren te boeken bespaar je zeker 20 tot 30% op de kosten. Vliegtickets naar London zijn namelijk goedkoper als je vooraf boekt aangezien het aantal lege stoelen per vliegtuig dan meestal nog leeg is. Naarmate het aantal zitplekken beperkt wordt, zullen de prijzen per vliegticket ook stijgen.

Bespaartip 3: Acties en aanbiedingen

Houd je oren en je ogen goed open en let op mogelijke acties of aanbiedingen op vliegtickets naar London. Dergelijke aanbiedingen vind je in Nederland op verschillende locaties zoals bij bepaalde winkels en bedrijven, maar je kunt ook in de lokale kranten kijken, je kunt vrienden, familieleden of kennissen spreken, je kunt de televisiereclames in de gaten houden of online op zoek gaan naar interessante deals op vliegtickets naar London.

Bespaartip 4: Boek online en direct

Vermijd het boeken van je vliegtickets bij een reisbureau. Door je vliegtickets naar London online te boeken bespaar je al een hoop geld, zeker als je de tickets direct boekt bij de vliegtuigmaatschappij waar je voor hebt gekozen. Bij een reismaatschappij liggen de prijzen voor vliegtickets namelijk duurder aangezien het vaak om een uitgebreider pakket gaat en de kosten van het bedrijf ook in de prijs verwerkt worden.

Bespaartip 5: Geen hoogseizoen

Vermijd het boeken van tickets naar London tijdens het hoogseizoen. Hieronder kan je een indicatie krijgen van wanneer het hoog- of laagseizoen is in London zodat je hier rekening mee kunt houden bij het boeken van je vliegtickets:

  • Laagseizoen: januari, februari en maart.
  • Hoogseizoen: april, mei, Juni, augustus en november
  • Zeer hoogseizoen: juli, september, oktober en december.

Onthoud overigens dat naast de vliegtickets ook de prijzen voor de accommodaties in London vele malen hoger liggen als je reist tijdens (zeer) hoogseizoen. Door te kiezen voor het boeken van je vliegtickets naar London tijdens laagseizoen bespaar je dus niet slechts op de ticketkosten, maar ook op de kosten van het verblijf.

Andere bespaartips goedkoop reizen

Naast goedkope vliegtickets kan je op meerdere manieren besparen op je reis naar London. Hieronder vind je de meest relevante bespaartips die je goed onderweg kunnen helpen om de kosten van je vakantie zo laag mogelijk te houden:

  • Verblijf in een voordelig hotel, in een hostel of in een Air B&B.
  • Heb je vrienden of familie wonen in London, vraag dan om een logeerplek.
  • Eet lokaal eten en ga voor zo goedkoop mogelijk. Door elke dag in dure restaurants te eten ga je veel geld uitgeven.
  • Boek geen tours of excursies aangezien deze veel geld kosten. Ook de entree bij verschillende parken is niet bepaald goedkoop.
  • Pin zo min mogelijk waardoor je op de transactiekosten van betalen in het buitenland bespaart.
  • Maak gebruik van het openbaar vervoer, huur een fiets of een scooter en maak een wandeling. Vermijd het nemen van een taxi of het huren van een auto als je zo goedkoop mogelijk uit wilt zijn.

 

 

Comments (0)

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*